Wilt u de winstgevendheid van uw bedrijf ook verbeteren? Cijfers vormen een onmisbare schakel voor goed ondernemerschap. Wie goed inzicht heeft in cijfers heeft financiële grip om te sturen op cashflow, opbrengsten, kosten én maakt betere keuzes rond investeringen.
De NFO heeft daarom samen met de Ondernemerschap Academy en de Rabobank een financieel TOP-programma ontwikkeld. Het programma bestaat uit een uitgebreide financiële analyse van uw bedrijf, twee bijeenkomsten en twee persoonlijke sessies om specifiek in te gaan op de cijfers van uw eigen bedrijf.  De bijeenkomsten vinden plaats 13 en 28 april. Beiden van 13.00 tot 16.30 uur.
In dit filmpje hoort u wat eerdere deelnemers van het programma hebben opgestoken. Het programma staat open voor ondernemers en/of voor de persoon die op het bedrijf de cijfers bijhoudt.

De investering voor deelname is normaliter € 1.950,- ex. btw. De NFO heeft geregeld dat ondernemers die zijn aangesloten zijn bij Colland 60% subsidie ontvangen. Daarmee is de prijs voor deelname nu € 780,- ex. btw.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd om ook deel te nemen? Neem dan even contact op met Patricia Hoogervorst bij NFO. Meer informatie is te vinden op de website van de NFO. U kunt ook een vrijblijvende optie nemen of  u direct aanmelden via deze link. Er zijn nog vier plaatsen vrij.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 16 maart 2021 - 16:39