Afgelopen donderdag is voor de 7e keer het TOP-programma van start gegaan met 9 enthousiaste deelnemers. Deze keer doen er naast ondernemers ook een aantal bedrijfsleiders mee.
De groepsbijeenkomsten van het TOP-programma starten altijd met een kijkje in de keuken bij een ander bedrijf. Deze keer waren de TOP-deelnemers te gast bij Berry Packaging Services in Venlo. Dit bedrijf is een onafhankelijk pakstation voor het sorteren en verpakken van zachtfruit. Het bedrijf is uitgerust met ultra- moderne sorteer- en verpakkingsmachines, waaronder een digitale highspeed sorteermachine. Daarmee Berry Packaging Services één van de meest moderne zachtfruitpakstations in Europa.

Naast het bedrijfsbezoek staat in elke bijeenkomst ook een thema centraal. Dit keer was dat de toekomst van het fruitteeltbedrijf. De deelnemers werden uitgedaagd om na te denken waar zij met het bedrijf over 3 tot 5 jaar willen staan.

Het TOP-programma is opgezet door de NFO in samenwerking met de Rabobank en de Ondernemerschap Academy.
Deelnemers die aangesloten zijn bij Colland krijgen via de NFO een deel van de investering voor deelname terug doordat het TOP-programma onderdeel is van een breder project dat gesteund wordt door het Colland Arbeidsmarktfonds.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 26 oktober 2021 - 16:41