De Pappels van The Greenery

Grote drukte bij de ingang

Tot en met vrijdag vindt de jaarlijkse Fruit Logistica weer plaats in Berlijn. De redactie van Fruitteelt is ook aanwezig op deze driedaagse handelsbeurs waar jaarlijks bijna 80.000 bezoekers op af komen. Op het Holland paviljoen is uiteraard de Conference peer te proeven.
The Greenery bracht een opmerkelijke noviteit mee: de introductie van baby-verspakketten ‘De Pappels’. Hiermee komt The Greenery tegemoet aan de wens van ouders om verse, gezonde, zelfgemaakte babyhapjes in no-time op tafel te hebben. Ieder pakket bevat verse ingrediënten voor 6 – 10 lekkere hapjes die speciaal voor baby’s vanaf 6 of 8 maanden ontwikkeld zijn. De baby-verspakketten zijn vanaf 24 februari a.s. verkrijgbaar bij JUMBO Supermarkten.
Verder variëren de noviteiten van oplosbare fruitstickers, tot snoeischaren op accu en van nieuwe sorteertechniek tot duurzame verpakking. Vooral deze laatste kwam vaak voor. Plastic wordt steeds meer verbannen en fruit wordt veelal verpakt in diverse soorten en maten karton.

 

China hal
Traditiegetrouw staan er veel grote en verzorgde stands op de beurs. In de China hal was het vanwege het corona-virus rustiger qua standhouders, volgens de organisatie ontbrak circa de helft van het aantal standhouders daar. Bezoekers moeten voor het betreden van de beursvloer een document ondertekenen over het virus.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 6 februari 2020 - 16:31