Werkgeverslijn houdt op maandag 15 juli een gratis webinar over het huisvesten van arbeidsmigranten. Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) gaat in gesprek met Peter Baltus (paritair projectleider Agrarisch Keurmerk Flexwonen) over de mogelijkheden rondom het certificeren van huisvesting door middel van het Agrarisch Keurmerk Flexwonen. Ook wordt verteld onder welke voorwaarden de kosten voor huisvesting ingehouden mogen worden. Na het volgen van deze webinar bent u weer helemaal up to date, en weet u wat er praktisch mogelijk is rondom het inhouden van huisvestingskosten op de loonstrook.
Op 11 maart 2019 heeft er ook een webinar plaatsgevonden over dit onderwerp. In de tussentijd heeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid toestemming gegeven voor een ‘overgangsperiode’ en zijn de eerste ervaringen in de praktijk opgedaan. Hier zullen wij uiteraard op in gaan tijdens deze webinar.
De webinar vindt plaats op maandag 15 juli, om 14:00 uur. De webinar duurt ca. 45 minuten. Deelname aan de webinar is gratis voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw. Meldt u hier aan.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 9 juli 2019 - 17:59