Hoe laat ik mijn fertigatie goed aansluiten op mijn bodem? Hoeveel en hoelang geef ik meststoffen? De Fertigatie+ bijeenkomst van de Fruit Tech Campus op 5 juli geeft je antwoord op deze vragen en brengt jouw kennis weer up-to-date. Ook ga je tijdens deze middag dieper in op o.a. bodemmonsters. Daarnaast brengen we je op de hoogte van de actualiteiten van het seizoen en krijg je de juiste handvatten om optimale fertigatie toe te passen. Benieuwd naar meer of jezelf aanmelden? Meld je dan aan via fruittechcampus.nl of neem contact op met Lisanne van Haarlem via vanhaarlem@fruittechcampus.nl.

Kosten: €145.
Draagt u voor uw medewerker premie af aan het fonds Colland Arbeidsmarkt? Dan komt u in aanmerking voor subsidie tot 85% op cursussen zoals deze.

Deze Fertigatie+ bijeenkomst is er voor met name teeltondernemers en -medewerkers, de oud- en huidige cursisten van de cursus Fruit & Watermanagement: Fertigatie. Ook is deze bijeenkomst geschikt voor de adviseur en voorlichters.

De Fertigatie+ bijeenkomst wordt u aangeboden door de Fruit Tech Campus, en inhoudelijk verzorgd door experts van CAF en Fruitconsult.