Dinsdag 4 juni 2024 bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst over de subsidieregeling ‘samenwerking voor innovaties in de landbouw’ (EIP). EIP staat voor Europees Innovatie Partnerschap. Deze bijeenkomst, die plaatsvindt op het provinciehuis van Flevoland, is bedoeld voor partijen die gebruik willen maken van deze subsidie en die in samenwerkingsverbanden willen innoveren. U krijgt onder andere een toelichting op subsidietechnische voorwaarden en uiteraard is er ruimte voor vragen.

Over de subsidie

Deze subsidie is een regelmatig terugkerende Europese subsidieregeling uit het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). De regeling stimuleert boeren om samen te werken met andere boeren of kennisinstellingen. Met als doel het ontwikkelen en verder brengen van innovaties in de landbouw. In Flevoland opent de subsidie weer op 5 juni 2024. Dan kunnen agrariërs in samenwerkingsverbanden hun subsidievraag indienen tot en met 30 september 2024. Meer weten? Ga naar de subsiedieregeling.

Programma en aanmelden

Programma:

  • Inloop en welkomstwoord
  • Uitleg over de context van de regeling
  • Introductie van de regeling
  • Subsidietechnische voorwaarden
  • Ruimte voor vragen
  • Netwerkborrel

Aanmelden kan via www.flevoland.nl. Er is plek voor maximaal 80 personen en u kunt zich nog aanmelden tot en met vrijdag 31 mei 2024.

Over de organisatie
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Regieorganisatie Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en provincie Flevoland.