Aan de jongeren in NFO Kring Midden Nederland,

Voordat corona uitbrak hebben we een aantal activiteiten georganiseerd, gericht op de jonge fruitteler, vanaf 16 jaar. Nu het weer kan, willen we die draad weer oppakken, en goed ook! We willen een excursie organiseren naar twee bedrijven in de Betuwe, te weten Rini Kusters en Sander Versteegen.

Rini Kusters teelt rode bessen onder zonnepanelen. Fruit telen onder panelen staat flink in de belangstelling, vooral bij zachtfruit, maar ook bij hardfruit. Rini is overtuigd van zijn argumenten waarom dat een goede keus kan zijn. Hij legt dat graag aan jullie uit!

Sander Versteegen is een jonge ondernemer met een hardfruitbedrijf. Hij probeert goed bij te blijven bij nieuwe ontwikkelingen. Zo experimenteert hij met andere boomvormen en snoeimethoden. We zijn welkom om die met hem te bekijken en te bespreken.

We nodigen de ge├»nteresseerde jonge fruittelers (van 16 tot ca. 25 jaar) in onze Kring Midden Nederland uit, om op maandag 12 juli om 17:00 uur bij de McDonald’s in Tiel te komen. Daar gaan we even Maccen, waarna we met solexen ons verplaatsen naar de twee bedrijven. Rond 18:00 uur zijn we bij Rini Kusters, rond 19:00 uur bij Sander Versteegen in Opijnen. Bij terugkeer rond 20:00 uur nemen we nog een ijsje bij de Mac.

Graag aanmelden bij een van ondergetekenden, zodat we weten wie er komt. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij meer belangstelling, wordt er een extra avond georganiseerd.

Groeten,
Namens NFO Kring Midden Nederland

Jeroen Vos | 06 57 99 40 07
Jurgen Huiskamp | 06 23 59 19 00
Jack van den Heijkant | 06 22 48 26 01