Tijdens deze avond krijg je, onder begeleiding van Frans van Laar en Marianne Nelisse, inzicht in de factoren die cruciaal zijn voor een gezond rendement van je fruitteeltbedrijf.

Wil jij meer inzicht in jouw bedrijfscijfers? Meer grip om te sturen op cashflow, opbrengsten, kosten en investeringen? En wil je weten of jouw kosten en opbrengsten in lijn zijn met andere telers? Dan wil je deze avond niet missen!

Het programma

Financieel expert Frans van Laar (trainer van het programma Ondernemen met financieel inzicht) leert je wat de belangrijkste bedrijfscijfers zijn, hoe je deze goed kunt lezen om gefundeerde keuzes te maken én de winstgevendheid kunt verbeteren. Je ontdekt hoe jij presteert op het gebied van bijvoorbeeld loonkosten, verkoopprijs en winstmarge ten opzichte van andere telers. Vervolgens gaan we onder begeleiding van Marianne Nelisse met elkaar in gesprek over de stappen die jij kunt zetten om de winstgevendheid van jouw fruitteeltbedrijf waar mogelijk te verbeteren.

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst geldt: vol=vol.  Meld je daarom uiterlijk donderdag 1 december aan door een mail te sturen aan Linda Baarslag, secretaris Kring Midden-Nederland (lbaarslag@nfofruit.nl). Laat daarbij ook weten met hoeveel personen je komt.

Als blijkt dat er meer interesse is, wordt op een later moment een tweede avond georganiseerd.

We kijken uit naar je komst op 8 december.

Met vriendelijke groet namens het bestuur NFO Kring-Midden Nederland,