Nu het einde van de coronacrisis dichterbij lijkt te komen, hebben de partners van Proeftuin Randwijk besloten een start te maken met de organisatie van de jaarlijkse open dag. Tijdens deze dag zijn er weer rondleidingen langs proeven en demonstraties en zal er weer een bedrijvenmarkt zijn. Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 uur. De eerste rondleiding start om 14.15 uur. De activiteiten eindigen rond 20.30 uur waarna de dag voor wie dat wil wordt afgesloten met een gezellige borrel.
In het programma wordt aandacht besteed aan de teelt van grootfruit (biologisch en gangbaar) en aan de teelt van kleinfruit. Daarnaast zullen er ook demo’s zijn van machines uitgerust met de nieuwste technologie. Tussen de diverse activiteiten door krijgen de bezoekers alle tijd om de ruim opgezette bedrijvenmarkt te bezoeken onder het genot van een (gratis) hapje en drankje. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende COVID-19 maatregelen.

Standhouders & hoofdsponsor gezocht
Elk bedrijf dat zich tijdens de open dag wil presenteren kan zich aanmelden voor een mooie plek op de bedrijvenmarkt. Klik hier voor alle informatie over de mogelijkheden, voor de aanmeldlink en voor de bijbehorende kosten.
Wilt u naast standhouder ook hoofdsponsor worden of heeft u een andere vragen over de open dag? Neem dan contact op via info@proeftuinrandwijk.nl  en vraag naar de mogelijkheden.

In verband met COVID-19 is annuleren kosteloos mogelijk t/m 31 juli 2021. Als het evenement door de geldende coronaregels na 1 augustus geannuleerd moet worden dan betaalt u uiteraard niets.

Meer weten, sponsor of supporter worden?
Heeft u vragen over dit bericht of overweegt u om sponsor of supporter te worden, neem dan contact op met Patricia Hoogervorst (secretaris adviesraad Proeftuin Randwijk). Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 27 35 22 24 of neem contact met ons op via info@proeftuinrandwijk.nl .
De proeftuin is gevestigd op: Lingewal 1, NL 6668LA, Randwijk., www.proeftuinrandwijk.nl