Op 20 juni organiseert Groen Kennisnet een webinar over de nieuwe versie van GlobalG.A.P. en  het beheersen van risico’s bij het toepassen van dierlijke mest en het gebruik van irrigatiewater.

Onderzoeker Leo van Overbeek zal hierop ingaan en een overzicht geven van de belangrijkste uitkomsten van het publiek-private samenwerkingsproject over de overdracht van humaan pathogenen vanuit mest en water naar vers-consumeerbare producten. Na afloop van de presentaties wordt er aan de hand van vragen van telers ingegaan op voorbeelden uit praktijk over hoe om te gaan met microbiële risico’s.

Het beheersen van deze risico’s was een actueel onderwerp bij de voorbereiding van de nieuwe versie van  GLOBALG.A.P.

Het webinar op 20 juni begint om 15.00 uur en duurt drie kwartier.

Aanmelden

Wil jij dit webinar bijwonen? Meld je dan nu aan. Je ontvangt dan een bevestiging met de link naar het webinar op Youtube.

Bij de aanmelding kun je alvast een vraag stellen aan onze gastsprekers. Die zullen jouw vragen dan tijdens het webinar beantwoorden. Uiteraard kun je ook gedurende het webinar zelf vragen stellen in de chat. Hiervoor dien je ingelogd te zijn met je Google-account.

Lukt het je toch niet om het webinar live te volgen? Geen probleem, het webinar is terug te zien op ons YouTube-kanaal via dezelfde link als in de bevestigingsmail.