Bij elke ingrijpende verandering, tegenslag of verlies in het leven kunnen gevoelens van rouw naar boven komen. Denk hierbij aan stoppen met het bedrijf, een echtscheiding, een mislukte overname, dierziekten, een stalbrand, een verplichte onteigening of ernstige gezondheidsproblemen. Het zijn allemaal ingrijpende gebeurtenissen die zich ongevraagd aandienen en de nodige emoties met zich meebrengen.

Over het omgaan met de verschillende emoties die bij tegenslag, verlies, verdriet of verandering horen, organiseert TABOER een webinarop dinsdag 26 maart aanstaande om 20.00 uur. Voor als je zelf in een proces van afscheid nemen zit of anderen een luisterend oor wilt bieden. Tijdens dit webinar zullen agrocoach Dik Veefkind, psycholoog en ZOB-vrijwilliger Marie-José van de Ven en LTO Vrouw & Bedrijf-voorzitter Helma Vermuë ingaan op deze thema’s en handvatten aanreiken om het leven weer vorm te geven. Bovendien zullen zij inzoomen op de do’s en dont’s van het ondersteunen van anderen bij het verwerken van een verlieservaring.

Deelnemen aan het webinar kan anoniem en is kosteloos. Aanmelden kan via deze website. Hier vindt u ook meer informatie.