Ook dit jaar organiseert Werkgeverslijn weer een serie werkgeversbijeenkomsten om u bij te praten over actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap. Er zijn vier interessante bijeenkomsten om te volgen. Deze zijn op 10 en 15 maart en vinden online plaats. De werkgeversbijeenkomsten zijn praktisch ingestoken: aan het eind van elke online werkgeversbijeenkomst heb je als kijker handvatten ontvangen waar je direct mee aan de slag kan. Ook kan je als werkgever actief aan het gesprek meedoen en vragen stellen.

Huisvesting van internationale werknemers
Dinsdag 15 maart, 19.30 uur (45 min.)
Huisvesting als wervingsinstrument: hoe zorg je voor kwaliteit? Hoe ga je in gesprek met je gemeente over het realiseren van huisvesting? Laat je bijpraten over de huisvestingskeurmerken AKF en SNF en de plannen van de overheid.

Boeien en binden van werknemers
Dinsdag 15 maart, 20.30 uur (45 min.)
Leer meer over hoe je het gesprek aangaat met je werknemer en welke rol scholing en ontwikkeling heeft bij het boeien en binden van medewerkers en hen binden aan je bedrijf.

Aanmelden en terugkijken
Ga naar werkgeverslijn.nl om je aan te melden.
Kan je niet aanwezig zijn tijdens de themabijeenkomsten? Meld je dan toch aan via het aanmeldformulier. Je krijgt dan na afloop een terugkijk-link toegestuurd.