De LLTB Sectorgroep Fruitteelt en NFO kring Limburg nodigen u van harte uit voor een zomeravond ledenbijeenkomst op dinsdag 17 augustus 2021 vanaf 18:00 uur op de blauwe bessen Plantage Blankwater in Swalmen.

Omdat we deze avond niet alleen een vaktechnisch tintje willen geven maar ook, onder het mom van ‘nu het weer kan en mag’, aandacht voor samenzijn willen we de avond afsluiten met een borrel en een gezamenlijke barbecue. Voor deze zomeravond nodigen wij dan ook niet alleen u als bedrijfslid uit, maar ook uw partner alsmede een bedrijfsopvolger.

Familie Van den Berg geeft een rondleiding over hun bedrijf, een blauwe bessen plantage en lunchcafé Plantage Blankwater.

Tijdens de bijeenkomst dient iedereen zich uiteraard aan de dan geldende Covid 19 richtlijnen te houden.

Programma:

18:00 uur      Inloop
18:10 uur      Opening zomeravond door Eric Huids, voorzitter

18:15 uur      Rondleiding Plantage Blankwater door Thim van den Berg

19:30 uur      Napraten onder het genot van een barbecue en borrel

21:25 uur      Afsluiting

21:30 uur      Einde

Eigen bijdrage:

De kosten van deze avond worden grotendeels betaald uit de kringkas. Van u als deelnemer wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd voor de barbecue à € 12,50 per persoon.

Aanmelden en betaling en bevestiging:

               U kunt zich tot 9 augustus aanmelden door het formulier in te vullen dat u reeds van LLTB  heeft ontvangen en te retourneren, maar u kunt de gevraagde gegevens ook rechtstreeks              mailen   aan kridderbeks@lltb.nl

De eigen bijdrage dient uiterlijk 11 augustus te zijn voldaan.

Op donderdag 12 augustus zullen wij u de bevestigingsbrief mailen.

Afmelding en annulering:

Bij afmelding na 11 augustus 2021 wordt geen geld retour gegeven i.v.m. inkoop.

Mocht de bijeenkomst vanwege de dan geldende richtlijnen geannuleerd moeten worden dan ontvangt u uiteraard uw eigen bijdrage terug.