De NFO-kring Limburg houdt samen met LLTB-sectorgroep Fruitteelt op dinsdag 9 augustus een zomerexcursie met afsluitende barbecue voor fruittelers. Leden zijn vanaf 18 uur welkom bij Fruitbedrijf Görtz in Baarlo.

Programma:
  • 18:00 uur – Inloop
  • 18:10 uur – Opening zomeravond door Eric Huids, voorzitter
  • 18:15 uur – Rondleiding fruitboerderij Görtz, Ingweg 7, 5991 RE Baarlo
  • 19:30 uur – Ron Mulders over zijn ervaringen als NFO-voorzitter van de eerste honderd dagen
  • 19:40 uur – Napraten onder het genot van een barbecue en borrel
  • 21:25 uur – Afsluiting
  • 21:30 uur – Einde

Locatie: Fruitboerderij Görtz, Ingweg 7, 5991 RE Baarlo

Fruitbedrijf Görtz is gelegen op de rand van Midden- en Noord-Limburg. Het bedrijf biedt verschillende producten en diensten aan. Zo is het primair een teeltbedrijf, waarbij Morel kers en peren de hoofdtak zijn en daarnaast ook pruimen, appels en kleinschalig druiven. Een groot deel van de fruitteelt wordt verwerkt tot verse en pure producten, zoals sap of wijn. Deze worden vervolgens aangeboden in de webshop. Naast de teelt en verwerking van producten, is het ook mogelijk om op de fruitboerderij te vergaderen en/of te verblijven. Er zijn namelijk een drietal vakantiehuizen, van verschillende formaten. Fruitbedrijf Görtz is multifunctioneel en bied ook bijpassende dagrecreatie aan. Zo is het mogelijk om op het bedrijf fruit te plukken en/of een fruitige toerentocht te maken.

Eigen bijdrage:
De kosten van deze avond worden grotendeels betaald uit de kringkas. Van u als deelnemer wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd voor de barbecue à € 12,50 per persoon.

Aanmelden en betaling
U kunt zich tot 31 juli aanmelden door te mailen aan kridderbeks@lltb.nl. Geef daarbij de voor- en achternamen door i.v.m. het maken van naambadges. De eigen bijdrage dient uiterlijk 1 augustus te zijn voldaan op rekeningnummer: NL56RABO0144103605 t.n.v. LLTB onder vermelding van naam, aantal personen en BBQ FRUIT 2022.

Op donderdag 4 augustus zullen wij u de bevestigingsbrief mailen.