Bestelformulier isomate

De NFO realiseerde eind 2015 de toelating van Isomate OFM Rosso Flex om pruimenmot in pruim en perzikmot in perzik te bestrijden. Voor 2017 heeft de NFO afspraken gemaakt met de leverancier en distributeur, waardoor er een efficiënte en goedkope distributieketen is. Het product kan alleen online door fruittelers via de NFO-site besteld worden. Gebruik hiervoor onderstaand bestelformulier. Het product wordt geleverd door uw zelf gekozen toeleverancier. Gezien de levertijd is er alleen leveringszekerheid voor bestellingen die voor 31 januari 2017 zijn geplaatst. Fruittelers die geen lid zijn van de NFO betalen direct na bestelling en voor levering € 50, – aan de NFO.

De telersadviesprijs van Isomate OFM Rosso Flex  is € 77,50 per pak (200 stuks) excl. BTW. Het advies per hectare is 500 stuks plus 5 % extra voor de randen.
Informatie over de ervaringen met deze feromoonverwarring zijn weergegeven in de presentatie die Gerjan Brouwer van Delphy in 2011 op de kennisdag gehouden heeft. Zij heeft op basis van haar ervaringen ook een advies geschreven voor in Fruitteelt.

Voor het uithangen van de Isomate OFM Rosso Flex is een vakbekwaamheidscertificaat nodig. Het uithangen mag ook gedaan worden door personen die een veiligheidsinstructie gevolgd hebben. Meer informatie hierover vindt u op www.proku.nl.