Specifiek voor Zeeuwse telers start er dit jaar een Telers Ondernemerschap Programma (TOP) in Zeeland. Donderdag 20 juni is er een gratis informatiebijeenkomst bij Boomgaard Ter Linde in Oostkapelle.
TOP is op initiatief van de NFO en de Rabobank ontwikkeld, in samenwerking met de Ondernemerschap Academy. De afgelopen jaren namen al bijna 60 fruittelers deel aan het programma.
De NFO wil TOP graag naar Zeeland brengen, omdat een groot aantal telers in deze provincie het moeilijk heeft, soms veroorzaakt door hagel, door gebrek aan zoet water of om andere redenen. De NFO wil bijdragen aan het perspectief van Zeeuwse telers. Dus, of u nu appels, peren, kersen, of ander fruit teelt, of u nu gangbaar teelt of biologisch, de NFO brengt het TOP-programma speciaal voor u naar Zeeland en nodigt elke Zeeuwse teler die binnen zijn of haar bedrijf bezig wil zijn met een gezonde toekomst, van harte uit om deel te nemen.
Geniet van een lunch met collega-fruittelers, ontmoet de sprekers, coaches en oud-deelnemers en kom alles te weten over dit programma specifiek voor Zeeuwse telers en bepaal of u ook wilt deelnemen aan dit programma in oktober 2019. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Tijd: 12.30 – 16.30 uur
Locatie: Boomgaard Ter Linde, Oranjezonweg 3b in Oostkapelle

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 18 juni 2019 - 17:52