Het is de drukste tijd van het jaar voor appel- en perentelers, maar voor velen is de oogst ook één van de mooiste periodes in een fruitseizoen. Een uitstekend moment om het mooie van de fruitsector te delen met andere mensen. Tijdens ‘De Fruitigste Dagen’ – in de weekends van 25 en 26 september en 2 en 3 oktober – openen ruim 25 telers door het hele land hun deuren voor het publiek. Naast zelf plukken zijn er tal van andere activiteiten op de bedrijven. Op deze manier geven deze fruittelers een mooi visitekaartje voor de hele fruitsector.

De Fruitigste Dagen zijn een initiatief van De Fruitigste, waarin ook de NFO deelneemt. De Fruitigste richt zich onder meer op het onder de aandacht brengen van de meerwaarde van Nederlands fruit. Een overzicht van de deelnemende bedrijven te vinden is op: www.defruitigste.nl/defruitigstedagen. Meer weten? Kijk op www.defruitigste.nl of op https://www.facebook.com/defruitigste.

Naast De Fruitigste Dagen zet de Fruitigste-campagne in deze periode ook volop in op de promotie van appels en peren van Nederlandse bodem. Dit gebeurt via een uitgebreide campagne op social media.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 14 september 2021 - 15:48