De voorbereidingen voor de Kennisdag op donderdag 28 november zijn in volle gang. De laatste details in het programma zijn ingevuld. Het belooft weer een interessante en informatieve dag te worden voor iedereen die in de fruitsector werkzaam is. In deze nieuwsbrief lichten we opnieuw enkele onderwerpen uit het programma:

Tijdens het lezingenblok over Houtig kleinfruit & Steenfruit (Blok 3, 16:20 uur) neemt Arie Pannekoek u mee in de wereld van watermanagement. Er is steeds vaker sprake van extreme weersomstandigheden, zoals hitte en droogte. Welke beschermingsmogelijkheden kunnen beregeningssystemen bieden? Welke eisen worden gesteld aan de waterkwaliteit? En wat voor subsidievormen zijn er op bepaalde beregeningssystemen? Bovenberegening, onderberegening, dakberegening en druppelbevloeiing. Elk systeem heeft voordelen, maar ook nadelen. Elke aanpak is anders, uniek. Beluister de opties van de verschillende systemen tijdens de lezing.

Tijdens het avondprogramma (Blok 4, 19:05 uur) presenteert NFO-voorzitter Gerard van den Anker het project FRUITVOORUIT; een nieuwe samenwerking tussen NFO, handelspartijen en adviespartijen. Kom ook en laat u als eerste hierover informeren!

Klik hier voor het volledige programma.

In Fruitteelt 24 die u op vrijdag 22 november ontvangt, volgt nog een artikel met meer informatie over de Kennisdag.
Tickets voor de Kennisdag kunnen nu al besteld worden via deze link. Door vooraf aan te melden, hoeft u niet in de rij te staan en krijgt u direct toegang tot de zaal. Bovendien kan de catering gericht inkopen als het aantal bezoekers vroegtijdig bekend is. Zo voorkomt u voedselverspilling!
Prijzen zijn € 30,- voor NFO-leden (of € 35,- bij de deur) en € 95,- voor niet leden (of € 115,- bij de deur).

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 19 november 2019 - 19:19