NFO, LTO en de aangesloten vaktechnische en regionale organisaties in Nederland, organiseren donderdag 25 juni om 13.00 uur samen met de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) een interactief debat over de positie van internationale, agrarische werknemers in coronatijd. Namens de NFO neemt NFO-bestuurslid René Simons deel aan het debat.
“Als sector willen we serieus omgaan met de risico’s, maar we hebben nog wel veel vragen. Zo is de huisvesting bij veel telers niet ingericht op één persoon per kamer. Hoe gaan we dit oplossen? Kan het met meer mensen op een veilige manier? Hoe gaan gemeenten straks de aanmelding van mensen regelen?”, noemt Simons enkele zaken die hij ter sprake wil brengen.

Als teler kunt u het debat mee beluisteren, maar ook meedoen door vragen te stellen, vooraf of tijdens het debat. Aanmelden voor het debat kan via het gelijknamige bericht op nfofruit.nl of op werkgeverslijn.nl. U krijgt een link toegestuurd om deel te nemen of om het debat terug te kijken mocht u verhinderd zijn.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 23 juni 2020 - 14:48