NFO en WUR willen de kennis die opgedaan is in het Kennis op Maat-project ‘Precisiefruitteelt, van onderzoek naar praktijk’ graag delen met de praktijk. Daarom wordt vanuit het project Kennis op Maat Fruit 4.0 een demomiddag georganiseerd.
In een rondgang worden allerlei technieken gedemonstreerd, zoals het verzamelen van bloesemdata met een drone en het in Fruit 4.0 ontwikkelde sensorplatform. Op basis van de verzamelde data kunnen taakkaarten worden gemaakt, waarmee machines met GPS de juiste actie op de juiste plaats uitvoeren. Ook die machines worden gedemonstreerd.
Iedereen is van harte welkom. Er is wel een maximum van 75 bezoekers. Er zijn 2 startmomenten voor de rondleidingen, nl. 13.15 en 13.45 uur. De start om 13.15 uur is voorlopig exclusief beschikbaar voor deelnemers die ’s morgens ook aanwezig zijn op de ALV van de NFO die ook op de Proeftuin plaats zal vinden.
Bezoekers van de demodag worden in groepen van max. 12 personen rondgeleid langs 6 verschillende demonstraties.

Aanmelden is verplicht. U kunt zich aanmelden via deze link. Iedere persoon dient zich apart aan te melden. Dit kan tot uiterlijk maandag 5 juli!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met NFO Innovatiemakelaar Patricia Hoogervorst E: phoogervorst@nfofruit.nl of via T: 06 27 35 22 24.
Klik hier voor de uitnodiging in pdf.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 15 juni 2021 - 16:11