Op 29 mei werd op Proeftuin Randwijk de eerste Alumni (gediplomeerden) bijeenkomst van het Telers Ondernemerschap Programma gehouden. Inmiddels hebben ruim 60 telers meegedaan. Binnenkort gaat een nieuw programma van start en specifiek voor Zeeuwse telers start er ook een programma in Zeeland.

Tijdens de Alumni-bijeenkomsten ontvingen twee groepen het welverdiende diploma onder toeziend oog van oud-deelnemers en familieleden. Naast een lezing van Marc Ravesloot (WUR) over de betekenis van fruittelers voor de maatschappij en een rondleiding langs innovaties op de proeftuin o.l.v. Jan Peeters (Fruitconsult), vertelde een aantal deelnemers wat deelname hen heeft opgeleverd en was er tijd en ruimte om te netwerken en tips uit te wisselen. Het was een mooie en inspirerende dag! Binnenkort leest u in Fruitteelt een uitgebreid verslag.

De Ondernemerschap Academy heeft een mooie impressie van de Alumni-bijeenkomst gemaakt, klik hier om het filmpje te bekijken.

Specifiek voor Zeeuwse telers starten we ook een programma in Zeeland.  Zeeuwse telers kunnen zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 20 juni bij Boomgaard Ter Linde in Oostkapelle.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 4 juni 2019 - 17:09