De Fruitteelt Vakbeurs is volgeboekt wat betreft standhouders! Een recordaantal van maar liefst 150 bedrijven zijn 22 en 23 januari aanwezig op de Fruitteelt Vakbeurs in Houten, op bijna 10.000 m2 beursoppervlak. Interessant om te weten is dat circa 20% van de bedrijven nieuwkomers zijn!
Breng ook zeker een bezoek aan onze stand (nummer 76). ‘Kom erBij’ en kom ook een lekkere vers gebakken appeltraktatie proeven.
Organisatoren NFO en Fruitmasters zien u graag op deze tweedaagse beurs, het ontmoetingspunt voor de fruitsector!
Bekijk de actuele deelnemerslijst en plattegrond.

Bijeenkomst: Werkgeverszaken en NFO-Productgroepen Kleinfruit en Steenfruit
Parallel aan de beurs is er op woensdag 22 januari een speciale telersbijeenkomst over werkgeverszaken. Herman Bus van de NFO praat u bij over de invoering van de WAB, certificering van huisvesting en aanpassing van de pensioenpremies bij BPL.
Ook vindt er een korte update plaats in een ALV van NFO-Productgroepen Kleinfruit en Steenfruit.
De bijeenkomst start om 16.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Ontvangst vanaf 16.00 uur.
Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk in verband met een buffet na afloop. Aanmelden kan door een mail met uw contactgegevens te sturen naar info@nfofruit.nl onder vermelding van ‘aanwezig 22 januari’.

GLB-bijeenkomst
Op donderdag 23 januari om 16.00 uur is er, tijdens de Fruitteelt Vakbeurs, een bijeenkomst over het nieuwe  GLB-beleid na 2020. Vanuit de sector kunt u over de invulling meepraten. Geïnteresseerde fruittelers kunnen zich aanmelden via glbuitdepraktijk.nl.
Tijdens deze bijeenkomsten gaat u met sector- en regiogenoten in gesprek – onder leiding van een projectleider – om samen tot een lijst met maatregelen te komen die én een bijdrage leveren aan milieu, biodiversiteit en klimaat én praktisch uitvoerbaar zijn op uw bedrijf.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 21 januari 2020 - 18:42