In oktober 2019 gaan we landelijk van start met alweer de 4e editie van het Telers Ondernemerschap Programma (TOP). op dinsdag 25 juni, vanaf 12.30 uur tot ca. 16.30 uur vindt de gratis informatiebijeenkomst plaats op het bedrijf van Ton van den Brink, Tuurdijk 43 in ’t Goy. In de afgelopen jaren hebben bijna 60 fruittelers met tevredenheid deelgenomen aan de TOP, dat op initiatief van de NFO en de Rabobank samen met de Ondernemerschap Academy ontwikkeld is.

Voor wie?
Of u nu appels, peren, kersen, bramen, frambozen of ander fruit teelt. Of u nu gangbaar teelt of biologisch. Het programma is voor iedereen interessant, nuttig en inspirerend. De NFO nodigt elke teler die binnen zijn bedrijf bezig wil zijn met een gezonde toekomst deel te nemen aan dit programma. Leeftijd speelt daarbij geen rol.

Waar is de informatie te vinden?
Klik hier voor meer informatie over de data dit najaar en de inhoud van dit programma.

Overweegt u deel te nemen maar twijfelt u nog of heeft u nog vragen? U bent van harte uitgenodigd voor de gratis informatie bijeenkomst op dinsdag 25 juni, vanaf 12.30 uur tot ca. 16.30 uur op het bedrijf van Ton van den Brink, Tuurdijk 43 in ’t Goy.

Klik hier voor aanmelden.

We beginnen met een lunch samen met collega fruittelers. Tijdens de informatiebijeenkomst ontmoet u de coaches en oud-deelnemers van het programma. Ook krijgt u uitleg over de inhoud van het programma en is er volop de gelegenheid voor het stellen van vragen. De NFO heeft geregeld dat u dit programma kunt volgen met Colland Subsidie. Ook hierover vertellen wij u graag meer tijdens de bijeenkomst. Na afloop kunt u bepalen of  u ook wilt deelnemen van oktober 2019 tot maart 2020.

Heeft u vragen neem dan even contact op met Patricia Hoogervorst. Zij is te bereiken op 06-27352224 of via mail phoogervorst@nfofruit.nl

De NFO beveelt deelname van harte aan!

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 28 mei 2019 - 16:45