Het fonds Colland Arbeidsmarkt biedt subsidies aan voor het volgen van cursussen en opleidingen, ook voor werkgevers en werknemers in de fruitteelt. Deze subsidie kan worden aangevraagd via het subsidieportaal op de website van Colland Arbeidsmarkt. De declaratie moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen, om voor subsidie in aanmerking te komen. De subsidiecheck is hierbij een handig hulpmiddel, waarmee u als ondernemer eenvoudig kunt controleren of u recht heeft op subsidie.

Hoe werkt de subsidiecheck?

De subsidiecheck bestaat uit een kort vragenoverzicht. Hiermee is het mogelijk om te controleren of de opleider, cursus en factuur voldoen aan de door Colland vastgestelde voorwaarden. De subsidiecheck is toepasbaar voor veel sectoren, waaronder de fruitteelt. Door de subsidiecheck te doen, voorkomt u dat uw aanvraag wordt afgewezen. Klik hier om naar de subsidiecheck te gaan.

Over Colland Arbeidsmarkt

De subsidieregeling voor cursussen is mogelijk gemaakt door de financiering van het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit fonds is een samenwerking tussen cao-partijen in de agrarische en groene sectoren. Het fonds Colland Arbeidsmarkt draagt bij aan thema’s als duurzame inzetbaarheid, personeelsbeleid, imago, scholing, veiligheid en gezondheid in de agrarische en groene sectoren.

Bron: Colland Arbeidsmarkt

Dit bericht is geplaatst op donderdag 8 september 2022 - 16:20