De NFO heeft grote waardering voor alle deelnemende fruittelers die dit evenement mogelijk maken. NFO-voorzitter Gerard van den Anker: “We geven met deze open dagen een prachtig visitekaartje af voor de hele sector. Ik ben trots op onze telers. Naast ‘Gastvrij voor de bij’ zijn ze ook super-gastvrij voor vele enthousiaste bezoekers.”
Deze maand organiseren fruittelers verspreid over het land in totaal maar liefst 80 fruitplukdagen! Twee van de vier weekenden van de Landelijke Fruitplukdagen zijn voorbij en inmiddels zijn er 43 open dagen achter de rug. Dat betekent dat er in de tweede helft van september nog 37 open dagen volgen, waarvan 22 aanstaand weekend. De Landelijke Fruitplukdagen worden op initiatief van de NFO door meer dan 35 telers georganiseerd. Sommige bedrijven houden meerdere open dagen deze maand.
De publiciteit voor de Landelijke Fruitplukdagen aan het begin van de maand was heel geslaagd en zet nog steeds door. Bijvoorbeeld met vermeldingen op websites als dagjeweg.nl en lokale nieuwssites. Ook de advertenties op Facebook lopen nog door tot de laatste plukdag.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 september 2019 - 16:26