Op 16 en 17 juli vinden de jaarlijkse Fruitigste Zachtfruitdagen plaats. Platform FRUITVOORUIT.NL wilt de consument graag laten zien hoeveel onze sector te bieden heeft. De Fruitigste Zachtfruitdagen is een evenement waarbij telers van blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei hun deuren kunnen openen voor het publiek. Iedere deelnemer bepaalt zelf welke activiteiten hij of zij aanbiedt: het zelf plukken van zachtfruit, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding of uw eigen ideeën, alles is mogelijk. Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan De Fruitigste Dagen. U kunt uw bedrijf hier aanmelden.

In samenwerking met Simply the Bes geven we veel publiciteit aan de Fruitigste Zachtfruitdagen. Door middel van persberichten en social media zal dit evenement landelijke aandacht krijgen. Daarnaast ondersteunen we alle deelnemende bedrijven met promotiemateriaal, zoals posters.

Ook op de Floriade in Almere is er volop aandacht voor zachtfruit. De Fruitigste Zachtfruitdagen worden geopend op 15 juli met verschillende activiteiten op het fruitperceel van de Floriade: een mooi moment om gezamenlijk het startsein te geven aan de plukdagen. Meer informatie over het definitieve programma volgt binnenkort.

Helpt u mee om het verhaal van onze sector uit te dragen? Laten we samen een prachtig ‘zachtfruit-visitekaartje’ neerzetten! Meer informatie en aanmelden vindt u op www.defruitigste.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 21 juni 2022 - 16:54