Wilt u de winstgevendheid van uw bedrijf ook verbeteren? Meld u dan nu aan en start in oktober met het speciaal voor fruittelers ontwikkelde financiële TOP programma Ondernemen met financieel inzicht. Per groep kunnen 8 telers deelnemen. Het programma wordt aangeboden op meerdere plekken in het land.
In dit programma krijgt u een uitgebreide financiële analyse van uw bedrijf, 2 bijeenkomsten en 2 persoonlijke sessies om specifiek in te gaan op uw bedrijfscijfers.
Het programma is ontwikkeld door de Ondernemerschap Academy, samen met de Rabobank en de NFO en wordt ondersteund met subsidie van het Colland Arbeidsmarkt fonds. Het programma start na de pluk in oktober 2020 met 4 verschillende  groepen in het midden, noorden, zuiden en westen van het land.

Geïnteresseerd? Bekijk hier het programma op de website van de Ondernemerschap Academy, vraag de brochure op of meld u direct aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Wilt u één van de trainers of oud-deelnemers spreken? Stuur een mail naar info@ondernemerschapacademy.nl en zij nemen contact met u op of bel direct met de Ondernemerschap Academy op nummer 030 – 237 07 00. U kunt ook contact opnemen met Patricia Hoogervorst van de NFO via 06 27 35 22 24.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 4 augustus 2020 - 13:46