Meld u nu aan en start in oktober met het nieuwe gesubsidieerde financiële TOP programma Ondernemen met financieel inzicht. Een kleinschalig programma wat voor een selecte groep fruitteeltondernemers wordt aangeboden op meerdere plekken in het land.

Wilt u de winstgevendheid van uw bedrijf ook verbeteren? Cijfers vormen een onmisbare schakel voor goed ondernemerschap. Wie goed inzicht heeft in de bedrijfscijfers heeft financiële grip om te sturen op cashflow, opbrengsten, kosten en investeringen. In dit programma krijgt u een uitgebreide financiële analyse van uw bedrijf, 2 bijeenkomsten en 2 persoonlijke sessies om specifiek in te gaan op uw bedrijfscijfers.

Het programma is ontwikkeld door de Ondernemerschap Academy, samen met de Rabobank en de NFO op basis van de behoefte onder oud-deelnemers van het TOP programma en de vraag van andere fruitteelt ondernemers. U kunt met subsidie van het Colland Arbeidsmarkt fonds deelnemen.

Beperkt aantal deelnemers per groep

Het programma start in oktober 2020 met 4 verschillende kleinschalige groepen van ieder maximaal 8 deelnemers in het midden, noorden, zuiden en westen van het land.

De trainingsruimte is (anders dan op de foto zoal beneden geplaatst) groot genoeg om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. De persoonlijke sessies worden in onderling overleg afgestemd op een moment dat het u schikt.

Bent u ook geïnteresseerd om deel te nemen? Reserveer uw plek door een vrijblijvende optie af te sluiten of schrijf u direct via de website van de Ondernemerschap Academy:  https://www.ondernemerschapacademy.nl/programma/ondernemen-met-financieel-inzicht/

Data bijeenkomsten Midden Nederland:

maandagmiddag 26 oktober 2020

maandagmiddag 16 november 2020

 

Data bijeenkomsten Noord Nederland:

dinsdagmiddag 3 november 2020

dinsdagmiddag 24 november 2020

 

Data bijeenkomsten Zuid Nederland:

vrijdagmiddag 30 oktober 2020

vrijdagmiddag 20 november 2020

 

Data bijeenkomsten West Nederland:

donderdagmiddag 5 november 2020

donderdagmiddag 26 november 2020

Investering

De investering voor dit programma bedraagt normaliter € 1.950,- ex. BTW. Ondernemers die zijn aangesloten bij Colland krijgen 30% subsidie op dit programma. De investering inclusief subsidie bedraagt dus na toekenning € 1.365,- ex. BTW.

Geïnteresseerd?

Bekijk hier het programma op de website van de Ondernemerschap Academy, vraag de brochure op of meld u direct aan want het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u één van de trainers of oud-deelnemers spreken, bel dan met de Ondernemerschap Academy op nummer 030 – 237 07 00.

 

Dit bericht is geplaatst op woensdag 20 mei 2020 - 08:50