De Fruit Tech Campus initieert twee nieuwe cursussen: Fruit en Bewaren en Fruit en Kwaliteit. Beide cursussen gaan van start in juni.

De cursus Fruit en Bewaren gaat in op hoe je fruit op de allerbeste manier bewaart? Na het volgen van deze cursus weet jij er alles van. Je hebt dan alle kennis in huis om de beste beslissingen voor de bewaring van het fruit te nemen. Zo lever je de beste kwaliteit fruit aan jouw afzetmarkt!

Tijdens de cursus nemen we je mee in het bepalen van het bewaar- of kwaliteitsdoel en komen het product en de bewaartechnologie aan de orde. De cursus resulteert in het toepassen van deze kennis in de eigen praktijk.

De cursus Fruit en Bewaren is een initiatief van Fruit Tech Campus in samenwerking met Nekovri Talenten College. Ontwikkeld voor koelers en bewaarders van fruit en telers en medewerkers. Ook geschikt voor de professionals in handel-, afzet- en kwaliteitsorganisaties, technische bedrijven en voor de adviseurs en voorlichters.

Datum: 1, 7, 14, 21 & 27 juni 2022
Duur: 5 dagdelen
Locatie: Fruit Tech Campus, Geldermalsen

Meer informatie en aanmelden

In de cursus Fruit en Kwaliteit staan het beoordelen, waarborgen en controleren van hard- en zachtfruit en exotisch fruit centraal. Leren over wat belangrijk is op onder andere het gebied van hygiënestandaarden, veiligheid en afvalstromen? Dan is de cursus Fruit en Kwaliteit echt wat voor jou!

Onder leiding van vakspecialisten maak je kennis met onder andere de invloeden van de teelt, de oogst en het sorteer- en verpakproces op de kwaliteit van fruit. Ook komt aan bod waar rekening mee moet worden gehouden als het product wordt aangeboden aan de eindgebruiker.

Na afronding van de cursus ben je in staat het kwaliteitsproces te identificeren, toe te passen, borgen en evalueren. Meld je snel aan!

Datum: 2, 9 & 16 juni 2022
Duur: 3 dagdelen (middag)
Locatie: Fruit Tech Campus, Geldermalsen

Meer informatie en aanmelden

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 17 mei 2022 - 16:46