Tijdens Dé Fruitteelt Vakbeurs vandaag hebben de vier partners van Proeftuin Randwijk (NFO, Fruitconsult, CAF en WUR) een handtekening gezet waarmee zij hun samenwerking met minimaal drie jaar verlengen. Inmiddels heeft de Proeftuin, sinds de samenwerking in 2016 begon, nu de steun van 490 supporters (fruittelers) en 75 sponsoren (gelieerde bedrijven).Verder is bekend gemaakt en ondertekend dat CAF mede-aandeelhouder wordt van de exploitatie van Proeftuin Randwijk BV (zie nieuwsfoto).
Tot nu toe was Fruitconsult hiervan de enige aandeelhouder. Om de basis onder Proeftuin Randwijk verder te verstevigen, is besloten dat CAF een derde van de aandelen overneemt van Fruitconsult.

NFO-directeur en tevens voorzitter van de Adviesraad Proeftuin Randwijk: “Doordat CAF een deel van de aandelen van het proefbedrijf heeft overgenomen, ontstaat een nog stevigere basis onder de proeftuin. Dat we ook als partners samen de schouders eronder willen blijven zetten, geeft vertrouwen dat we deze onderzoeks- en demolocatie ook de komende jaren op de kaart kunnen houden.”

Klik hier voor het volledige persbericht.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 23 januari 2020 - 16:56