De NFO kring Limburg nodigt u, in nauwe samenwerking met NFO lid en blauwe bessenteler Franc Goertz, Colland arbeidsmarkt en de Werkgeverslijn land- en tuinbouw uit voor een interessante, leerzame en gezellige avond over arbeid en huisvesting.

 

Deze vindt plaats op maandag 27 juni om 19.30 uur (inloop om 19.15) bij de familie Goertz, Veestraat 20, 6105 AB in Maria Hoop.

 

We vangen aan met het inhoudelijke gedeelte. U wordt in een dik uurtje door Peter Baltus (NFO) en Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) bijgepraat over actuele arbeids- en huisvestingszaken. Zo komen aan de orde:

  • De kosten van de verschillende wijzen om arbeid in te vullen.
  • Werken met Oekraïners.
  • Werken met uitzendbureaus.
  • Huisvesting; Roemer, certificering, tijdelijke huisvesting etc.
  • Uw vragen. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Hierna kunnen we het bedrijf bekijken. De familie Goertz teelt blauwe bessen, aspergeplanten en zoete aardappelen. Het bedrijf beschikt over huisvesting voor de medewerkers en een ontvangstruimte waar we deze avond gebruik van mogen maken.

In verband met de catering is het nodig dat u zich vooraf aanmeldt!!! Dat kan tot uiterlijk donderdag 23 juni om 12 uur. U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via https://werkgeverslijn.nl/aanmeldformulier-bijeenkomst-arbeid-en-huisvesting-mariahoop/.

Bij minder dan vijftien aanmeldingen gaat de bijeenkomst niet door, in dat geval wordt u hierover tijdig geïnformeerd per e-mail.

 

Heeft u vragen? Dan kunt u de NFO bereiken via 079- 368 1300 en de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via 088 – 888 66 88.

 

Graag tot dan,

Eric Huids
Voorzitter NFO kring Limburg.

 

 

 

Deze bijeenkomst wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Colland arbeidsmarkt.