Deze bijeenkomst is helaas afgelast door de tropische temperaturen welke ook voor overmorgen zijn voorspeld.  

De NFO organiseert op woensdag 12 augustus een ledenbijeenkomst op Proeftuin Randwijk met als thema ‘Fruit 4.0 – de vruchten van technologie’. Exclusief aan fruittelers die NFO-lid zijn presenteren onderzoekers de laatste stand van zaken rondom Fruit 4.0 en worden er demonstraties gegeven.
In het project Fruit 4.0 is gewerkt aan nieuwe praktische precisiefruitteelttoepassingen, zoals de ontwikkeling van bloesem- en vruchtdetectie op boomniveau met behulp van camera’s, en het op boomniveau wortelsnoeien en toepassen van Brevis. Ook wordt er gewerkt aan een nieuw type Pluk-o-Trak die real time oogstinformatie vastlegt.

Om de bijeenkomst coronaproef, met maximaal 30 deelnemers, voor u te organiseren is aanmelden vooraf noodzakelijk. De uitnodiging hiervoor heeft u ook reeds per mail ontvangen. Bent u, na aanmelding, toch verhinderd geef dit dan direct even door. Hierdoor maakt u iemand anders blij die op de wachtlijst staat. Houd er rekening mee dat bij spontaan bezoek de toegang helaas geweigerd wordt.

Wij vragen u bij gezondheidsklachten van uzelf en als iemand van uw huishouden ziek is, thuis te blijven. Wij verzoeken u geen handen te schudden en de 1,5 meter te hanteren.
Het programma start om 13.00 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur) en duurt tot circa 16.00 uur.