Met inachtneming van de hoogste Corona veiligheidsnormen wil de NFO productgroep Houtig Kleinfruit de draad weer oppakken met excursies. We hebben dit jaar onder het thema ‘vernieuwing’ onder andere de volgende bijeenkomst op het programma staan:

Rondleiding bij Hayberries in Broekhuizen. Hier bij Wouter Arts worden blauwe bessen geteeld. Er ligt een proefveld met blauwe bessen in goten, onder zonnepanelen. Dit project is opgezet met de partners Groenleven, Brite Solar Technologies en Green Meteor. We ontvangen U met een kop soep en een broodje (Aangeboden door Groenleven). Daarna zal Lars Wijnen van Vlamings ons rondleiden langs de blauwe bessen op het bedrijf van Wouter Arts het zonne-project.

We nemen de Corona-richtlijnen in acht en zullen letten op onderlinge afstand van 1,5 m.  Bij 30 aanmeldingen is de bijeenkomst vol, inschrijven via onderstaand formulier. U als kleinfruitteler heeft voorrang (tot eind van week 30), daarna mogen er ook NFO-hardfruittelers aanmelden.
Verder willen we in september nog een bijeenkomst organiseren rondom plantgezondheid, in het Utrechtse. Daar hoort U nog over!