Agrarische familiebedrijven zijn vaak uniek en krachtig, maar familieverhoudingen kunnen som ook behoorlijk complex worden. TABOER organiseert op donderdag 23 november een webinar over deze dynamiek. Dit webinar biedt niet alleen inspiratie, maar ook waardevolle tips en praktische handvatten om binnen je eigen familiebedrijf het gesprek aan te gaan over deze delicate verhoudingen. Het doel is om elkaar beter te begrijpen en zo het familiebedrijf sterker te maken. Deelnemen aan het webinar kan anoniem en is gratis.

Voor wie is dit webinar interessant?
Dit webinar is speciaal voor boeren en tuinders die inzicht willen in de verschillende rollen binnen een agrarisch familiebedrijf. We richten ons op de jongere generatie die in het bedrijf stapt, op de niet-overnemers en de overdragers. Het webinar is ook bedoeld voor erfbetreders, adviseurs en andere professionals in de directe omgeving van boeren en tuinders, die geïnteresseerd zijn in familiedynamiek.

Sprekers
Tijdens dit webinar komen deskundigen op het gebied van familiedynamiek in de agrarische sector aan het woord. Wiggele Oosterhoff, auteur van het boek ‘Doorzien, een contextueel handboek voor agrarische familiebedrijven’, Martine Nieuwlaar, agrocoach bij Coaching Kloosterhaar en Coen van den Bighelaar, portefeuillehouder bedrijfsovername bij NAJK zijn de gastsprekers. Het webinar wordt gepresenteerd door Helma Vermuë, voorzitter van LTO Vrouw en Bedrijf.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op taboer.nl. Het webinar kan, na aanmelding, ook op een later tijdstip bekeken worden.