Denk je erover om een wasplaats met zuivering aan te leggen? Vanaf 1 februari komt er een eenmalige subsidieregeling voor een overdekte of onoverdekte wasplaats met zuivering. Om het een en ander toe te lichten over deze subsidieregeling kan je je aanmelden voor een webinar ‘Subsidieregeling wasplaats met zuivering’ op 8 februari.

In de subsidieregeling wordt maximaal van 40% van de totaalprijs vergoedt, tussen de 10.000 en 50.000 euro. De subsidieregeling staat open tussen 1 februari en 18 maart. Er is subsidie voor de aanleg van wasplaatsen, zuiveringssystemen, en een aantal andere maatregelen om erfemissie tegen te gaan, zoals kistenwassers of een helofytenfilter. Als er meer aanvragen komen dan er subsidie beschikbaar is, wordt er geloot.

Tijdens het webinar wordt de subsidieregeling toegelicht en is er de gelegenheid vragen te stellen. Ook laat een ondernemer zijn wasplaats zien en licht hij toe welke keuzes hij gemaakt heeft. Daarbij zijn de provincie Brabant, uitvoeringsorganisatie Stimulus, één van de waterschappen en CLM vertegenwoordigd.

Klik hier om aan te melden.

Na aanmelding ontvang je in de week van het webinar een de Zoom-link voor deelname. Heb je nu al een vraag over de subsidieregeling of over een wasplaats? Stel die dan bij je aanmelding, dan beantwoorden we die tijdens het webinar of daarna.