De Fruit Tech Campus biedt de komende perioden twee speciale cursussen aan voor anderstalige werknemers: een cursus ‘Nederlandse Taal in Fruit’ en een cursus ‘Snoeien voor anderstaligen’.

  • Cursus ‘Nederlandse Taal in Fruit’

Gesprekken kunnen voeren als werknemer en werkgever, begrijpen wat bedoeld wordt en vragen kunnen stellen, helpen de anderstalige werknemer op uw bedrijf om nog beter en prettiger te functioneren. In januari start daarom de cursus ‘Nederlandse Taal voor Anderstaligen’ op de Fruit Tech Campus. De deelnemers leren in twintig bijeenkomsten de Nederlandse taal te schrijven, lezen, luisteren en spreken. De complete cursus is gericht op werken in en met fruit.

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden

  • Cursus ‘Snoeien voor anderstaligen’

Wilt u uw anderstalige werknemer meer kennis en kunde bijbrengen over het snoeien van uw bomen? De cursus ‘Snoeien voor anderstaligen’ wordt volledig aangepast op de praktijk en de taal die hij of zij spreekt.

De cursus wordt georganiseerd met trainers uit het werkveld. Zij nemen de deelnemers vanuit een gedegen stuk theorie mee de boomgaard in. Ze leren dus door het te doen!

De snoeicursus wordt per gewas aangeboden. Voor appel start deze cursus op 19 januari, voor peer in december 2022 en voor kers op 14 februari.

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden.

Foto’s: Fruit Tech Campus

Dit bericht is geplaatst op donderdag 1 december 2022 - 16:25