“Normaliter staan er geen persoonlijke verhalen in de NFO- nieuwsbrief. Maar aangezien het vandaag na 13,5 jaar mijn laatste werkdag is voor de NFO grijp ik nu toch even mijn kans :). Toen ik in 2007 vanaf de HAS Den Bosch bij de NFO startte schreef ik fulltime artikelen voor Fruitteelt. In die beginjaren kwamen toen de smartphones en tablets en werd nieuws steeds sneller. De NFO startte toen ook met nieuwsbrieven waar ik vanaf het begin bij betrokken ben geweest tot de dag van vandaag.
Met de komst van twee kinderen en de combi thuis met het fruitbedrijf werd het aantal werkdagen bij de NFO minder. Tot vandaag als mijn laatste werkdag, omdat ik thuis verder ga in het bedrijf. Want ook daar is in de laatste jaren veel veranderd. Niet alleen bij ons maar voor alle fruittelers. Mijn bureau stapelt zich steeds verder vol met papieren voor ons bedrijf. Registratie hier, certificering daar, etc.
Ik wil de NFO bedanken voor alle jaren. Altijd heb ik veel vrijheid gehad in mijn werkzaamheden en ik heb heel wat van Europa gezien door de fruitteeltbeurzen en bezoeken aan fruitgebieden.
Graag wil ik ook de NFO-leden en gelieerde bedrijven bedanken voor alle interviews, nieuwsberichten, bedrijfsbezoeken, leuke en leerzame gesprekken en contacten die ik heb gemaakt. Graag tot ziens ergens in het veld of bij een beurs.”
Marijke van Ossenbruggen

Dit bericht is geplaatst op donderdag 17 december 2020 - 14:59