Het Houtig Kleinfruit Centrum (HKC) op Proeftuin Randwijk is klaar voor de toekomst. In twee jaar tijd zijn nieuwe blauwe en rode bessen opstanden aangeplant, teeltsystemen voor frambozen- en bramenteelt uit de grond aangelegd en zijn overkappingen vernieuwd. Het HKC is klaar om uit te groeien tot dé onderzoeks- en demonstratielocatie voor kleinfruit. Daarvoor is ook financiële inbreng vanuit de sector nodig. De partners van de proeftuin (NFO, CAF, Fruitconsult en WUR) en Vlamings BV en HortiNova roepen alle kleinfruittelers op om supporter of supporter XL te worden.
Uiteraard krijgt u hier ook iets voor terug!

Proeftuin Randwijk kent twee categorieën supporters. Het basis supporterschap voor kleine en middelgrote bedrijven. Dit vergt een investering van € 185,- per jaar.
Grotere bedrijven vragen wij supporter XL te worden voor € 550,- per jaar. Het belangrijkste verschil met het normale supporterschap is meer vrijkaarten voor de open dag (omdat deze bedrijven ook vaak meer personeel hebben), een zichtbare bedrijfsnaamvermelding op de wand op proeftuin, de mogelijkheid om met eigen klanten of personeel een exclusieve rondleiding te krijgen op de proeftuin, en de XL supporters worden ook uitgenodigd op de sponsorenbijeenkomsten.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op proeftuinrandwijk.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 14 april 2020 - 17:09