Op 26 januari aanstaande vindt de Zeeuwse Fruitteeltdag 2023 plaats. Dit grootschalige Zeeuwse event voor de professionele fruitteelt, dat wordt georganiseerd door de NFO en de Kring Zuid-West, vindt plaats in de Zeelandhallen in Goes. U bent van harte welkom! Aanmelden vooraf is niet nodig.

Van 13.00 tot 22.00 uur staan de deuren open en tonen 75 toeleveranciers en dienstverleners voor de fruitteelt hun producten, noviteiten en diensten. Dit grootschalige Zeeuwse event met landelijke uitstraling is voor de professionele fruitteler. In de komende editie van de Fruitteelt vindt u een volledig overzicht en plattegrond van de exposanten.

Het thema ‘water’ zal volop aandacht krijgen op de Zeeuwse Fruitteeltdag in diverse stands. Er is een gevarieerd aanbod van standhouders uit het hele land, zij vormen een mooie afspiegeling van wat de sector te bieden heeft. Naast bedrijven op het gebied van mechanisatie, (water)techniek, koeling, afzet, boomkwekerij en advies vindt u alle andere aanverwante bedrijven op het gebied van de fruitteelt.

Nieuw dit jaar is het Bioplein op de Zeeuwse Fruitteeltdag. Hier kunt u met de volgende organisaties in gesprek: Prisma, PHC, Boomkwekerij Fleuren, Andermatt, Micosat en Coremans Imkerij.

De netwerkdag zal worden afgesloten met een borrel voor standhouders en bezoekers bij de NFO stand/terras.

Locatie:

Zeelandhallen, Da Vinciplein 1 4462 GX Goes.
Gratis entree en parkeren

Beurstijden:

Donderdag 26 januari van 13:00 tot 22:00

Exposanten:

Hieronder vindt u een overzicht van logo’s van de aanwezige bedrijven, deze wordt nog dagelijks aangevuld.

Plattegrond Zeeuwse Fruitteeltdag

Vragen?

  • Neem voor vragen van algemene aard contact op met Sabina Hervij van de NFO, via tel. 079-3681300.
  • Voor vragen over het bestellen van extra faciliteiten kunt u terecht bij Decoriginals, via tel. 073-6148486.
  • Voor vragen over catering, water, schoonmaak en elektriciteitsvoorziening kunt u contact opnemen met de Zeelandhallen via tel. 0113-221020

Deelnemers Zeeuwse Fruitteeltdag 2023

Dit bericht is geplaatst op donderdag 10 november 2022 - 16:28