Zo’n drie keer per jaar komt de redactiecommissie van vakblad Fruitteelt bijeen. In die vergaderingen wordt de koers voor het blad Fruitteelt uitgezet, worden suggesties gedaan voor onderwerpen voor Fruitteelt en wordt commentaar geleverd op recent uitgebrachte nummers. Tijdens de vergadering van afgelopen woensdag is Bert den Haan als nieuwe voorzitter van de redactiecommissie geïnstalleerd. Hij heeft tevens zitting in het Hoofdbestuur van de NFO, een mooie koppeling. Den Haan nam het stokje over van Hein van Kekem.
De vergadering wordt één keer per jaar gekoppeld aan een evenement of een excursie. Afgelopen woensdag kreeg de redactiecommissie een rondleiding over het bedrijf van Guido van Veldhoven in Meteren. In een volgend nummer volgt een artikel over zijn bedrijf.
Voor de regio Limburg staat nog een vacature voor de commissie open voor een fruitteler. De commissie bestaat uit circa tien personen vertegenwoordigd door de redactie van Fruitteelt, fruittelers, voorlichters en onderzoek. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met hoofdredacteur Herman Bus (hbus@nfofruit.nl of 079-3681300).

Dit bericht is geplaatst op donderdag 22 augustus 2019 - 16:55