Afgelopen donderdag, terwijl de Fruitteelt Vakbeurs nog in volle gang was, kon u in de NFO-nieuwsbrief al de eerste berichten over de beurs lezen en werden de eerste foto’s gepubliceerd. Uiteraard was de redactie ook op de tweede beursdag aanwezig. Elders in deze nieuwsbrief en in Fruitteelt van a.s. vrijdag leest u hierover meer. Bekijk hier alvast de serie foto’s die op de tweede beursdag werd gemaakt.

Vele honderden appelgebakjes uitgedeeld in NFO-stand
Heeft u er ook één geproefd, zo’n heerlijk appelgebakje in de NFO-stand? Bakker Niels bakte ze haast aan de lopende band. “Ze waren telkens al op voordat de volgende serie uit de oven kwam”, vertelt Judith Appelhof, die als gastvrouw aanwezig was, samen met fruittelersvrouwen Marry Slippens en Angenita Gieling. In totaal bakte Niels bijna 2.000 appelgebakjes. De bakker is geen onbekende in de sector. Via Landwinkels, workshops en bakdemo’s op bijvoorbeeld plukdagen heeft hij regelmatig contact met fruittelers.
Naast de appelgebakjes werden in de NFO-stand, onder het motto ‘Kom ErBij’, ook nog eens 700 potjes honing uitgedeeld. Het was dan ook een gezellige drukte in de NFO-stand. Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om bij te praten met NFO-medewerkers en bestuurders. De inrichting en organisatie van de NFO-stand was in handen van de NFO-Kring Noord.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 28 januari 2020 - 20:37