Er kunnen zich nog twee fruittelers inschrijven voor het TOP-programma ‘Ondernemen met financieel inzicht’. Dit programma is door de NFO ontwikkeld in samenspraak met de financiële experts van Ondernemerschap Academy. Binnen de huidige coronamaatregelen en met een kleine groep kan het programma van start op 17 december.
Het programma bestaat uit 2 financiële workshops, 2 individuele sessies en een uitgebreide financiële analyse van het eigen fruitteeltbedrijf. Het programma is interessant voor ondernemers die bezig zijn met bedrijfsovername, voor ondernemers die willen investeren en daarom een nieuw financieel bedrijfsplan willen maken én voor iedereen die zich binnen het bedrijf met de analyse van cijfers bezighoudt. Dit kan dus ook een medewerker zijn.

Het programma start op vrijdag 17 december 2021. De tweede bijeenkomst is op vrijdag 7 januari 2022. Beide dagen van 13.00 tot 16.30 uur.

De persoonlijke sessies worden in onderling overleg gepland op een moment dat het jou schikt.

Heeft u vragen neem dan contact op met Jeannet Mulder (scholingsconsulent bij de NFO) of klik hier voor meer informatie over de inhoud van het programma, of om u direct aan te melden.

Dit programma wordt gesteund door het Colland Arbeidsmarktfonds.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 7 december 2021 - 16:36