Op woensdag 19 augustus om 11.00 uur organiseert de NFO samen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. De NFO neemt ook deel aan deze webinar en vertelt hoe de fruittelers de komende weken te maken hebben met een toestroom van arbeidsmigranten hiermee omgaan. Tijdens het webinar gaat Maartje Jager in gesprek met Peter Baltus (LTO Noord) en Martijn Donker (NFO).

Waar moet ik aan denken als teler
Hoe ga je om met de richtlijnen van het RIVM? Moeten er zaken geregeld worden rondom de huisvesting? Wanneer is er sprake van een gezamenlijk huishouden? Wanneer moeten werknemers in quarantaine en hoe regel je dat? Deze vragen -en meer- komen aan de orde tijdens het webinar.

Aanmelden voor het webinar
Werkgevers in de land- en tuinbouw kunnen dit webinar gratis bijwonen (duurt max. 45 minuten) en er is de mogelijkheid tot live vragen te stellen. Klik hier om je aan te melden.
Het webinar vindt plaats via het programma Webinargeek.  U hoeft niets te downloaden, u kunt via uw webbrowser (voorkeur voor Google Chrome) het webinar volgen. Na uw aanmelding ontvangt u een persoonlijke link om het webinar te kunnen volgen. Op de aanvangstijd klikt u op de ‘play’ toets (startpijl) die in uw scherm verschijnt.
Als u niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier, u kunt het webinar dan op een later tijdstip terug kijken

Dit bericht is geplaatst op donderdag 13 augustus 2020 - 17:19