Dit jaar komt de Kennisdag naar u toe middels een aantal webinars gedurende de wintermaanden. In samenwerking met Proeftuin Randwijk bieden wij u een gevarieerd programma. In dit laatste webinar drie lezingen rondom het thema ‘In de praktijk’, zie onderstaand programma.

Meldt u aan via het aanmeldformulier.

Aan het webinar kunnen maximaal 100 mensen deelnemen. Aanmelding is vrijblijvend. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een dag voorafgaand aan het webinar een link toegestuurd. Op de dag van het webinar kunnen slechts de eerste 100 deelnemers op het webinar inloggen. Kom dus op tijd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Appelonderstammen Praktijkervaringen en onderstammen die nu op de markt zijn. Pieter van de Steeg, Onderzoeker – Fruitconsult
Fruitmot appel CT-Röntgen om bij sortering fruitmotappels (en andere afwijkingen) te detecteren Herman Helsen, Wetenschappelijk onderzoeker entomologie – WUR
Blijvende effecten corona op de fruitconsumptie? Consumentengedrag toegelicht. Door corona is er een stijgende lijn te zien in de verkoop van gezond eten. Wat zijn de verandering van koopgedrag betreffende vers fruit. Wat zijn de hardlopers en is de stijging tijdelijk of blijvend? Wat vertellen ons de jaarcijfers?

 

Wilco van den Berg, Marktanalyse & Rapportage – Groentenfruithuis