Het weekend van 24 en 25 juli pakken klein- en steenfruittelers uit met De Fruitigste Dagen. Telers van blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei kunnen in dit weekend hun deuren openen voor publiek. Het evenement wordt georganiseerd door De Fruitigste, dat een initiatief is van FRUITVOORUIT.NL, en waar ook de NFO aan deelneemt.

Bedrijven kunnen zich nog tot 20 juni aanmelden om mee te doen. Aanmelden kan middels dit formulier.

Iedere deelnemer bepaalt zelf welke activiteiten hij/zij aanbiedt: het zelf plukken van zachtfruit, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding, et cetera.
Vanuit De Fruitigste worden telers – vanzelfsprekend binnen de budgettaire mogelijkheden van De Fruitigste – zoveel mogelijk ondersteund. Bijvoorbeeld door het aanbieden van beachflags, tasjes, etc. Ook zorgt De Fruitigste voor promotie via diverse social media-kanalen.

Vanzelfsprekend moet alles plaatsvinden conform de geldende coronamaatregelen in het betreffende weekend. Er is wat dit betreft steeds meer mogelijk, waardoor een dergelijk evenement op een laagdrempelige manier mogelijk is. Het opvolgen van de geldende maatregelen hoort tot de verantwoordelijkheid van de deelnemende bedrijven.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 10 juni 2021 - 16:44