Op Proeftuin Randwijk worden allerlei interessante proeven uitgevoerd in zowel hardfruit, steenfruit als houtig kleinfruit. Resultaten van dit onderzoek worden ook dit seizoen weer met de sector gedeeld tijdens een aantal bijeenkomsten op de proeftuin.

Sponsoren- en supportersbijeenkomst
De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 31 mei. Sponsoren (vanaf 16.00 uur) en supporters (vanaf 19.00 uur) worden dan tijdens een rondgang over de proeftuin bijgepraat over de proeven en demo’s. Er is dan ook gelegenheid in gesprek te gaan over onderzoekswensen vanuit de sector. Voor steenfruittelers is er die dag een aparte rondgang.  Kleinfruittelers zijn afgelopen week al bijgepraat over het lopende en komende onderzoek.

Open dagen Proeftuin Randwijk
Noteer ook alvast in uw agenda: donderdag 18 en vrijdag 19 augustus zijn de open dagen op Proeftuin Randwijk. Naar verwachting kunnen deze weer als voorheen met een bedrijvenmarkt worden georganiseerd. Vanwege corona werden de rondgangen de afgelopen twee jaar in kleine groepjes gedaan. Dat aspect wil de proeftuin behouden en daarom zal de open dag gespreid worden over twee dagen.

Sponsor of supporter worden
Van al dit nieuws bent u als eerste op de hoogte als u sponsor of supporter bent van de proeftuin. Bovendien zijn de bijeenkomsten gratis te bezoeken en kunt u deelnemen aan exclusieve bijeenkomsten voor sponsoren en supporters. Daarnaast is het natuurlijk in het belang van de hele sector om sponsor of supporter te worden. Alleen samen kunnen we de vele uitdagingen die er liggen voor de sector oppakken. Voor een beperkt bedrag kan een teler of een bedrijf een steentje bijdragen aan het onafhankelijke onderzoek in Nederland. U doet toch ook mee?

Op proeftuinrandwijk.nl vind u meer informatie over supporter worden en sponsor worden.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 3 mei 2022 - 16:50