Wilt u de winstgevendheid van uw bedrijf ook verbeteren? Meld u dan nu aan en start eind oktober met het speciaal voor fruittelers ontwikkelde financiële TOP programma Ondernemen met financieel inzicht. Per groep kunnen 8 telers deelnemen. Het programma wordt aangeboden in 3 regio’s.
In dit programma krijgt u een uitgebreide financiële analyse van uw bedrijf, 2 bijeenkomsten en 2 persoonlijke sessies om specifiek in te gaan op uw bedrijfscijfers.
De NFO heeft samen met financieel specialisten van de Ondernemerschap Academy en de Rabobank een op financiën gericht TOP-programma ontwikkeld.

Ervaringen van eerdere deelnemers
De eerste groep deelnemers die meegedaan heeft was heel enthousiast omdat een frisse kijk op de financiën altijd ideeën oplevert om dingen (nog) beter te doen.
Zie ook het artikel in Fruitteelt 20 (of bekijk hier digitaal) waarin Wiard Visser uit Rhoon vertelt wat het programma hem heeft opgeleverd.

Praktische info
Het programma start eind oktober in 3 regio’s in groepen van maximaal 8 deelnemers. Uiteraard rekening houdend met de huidige Corona-voorschriften.  Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de ondernemerschap Academy. u kunt ook bellen met NFO-innovatiemakelaar Patricia Hoogervorst: 06-27352224 of per mail phoogervorst@nfofruit.nl

 

Investering
De investering voor dit volledige programma bedraagt normaliter € 1.950,- ex. BTW. Ondernemers die zijn aangesloten bij Colland krijgen 30% subsidie. Deelnamekosten komen dan uit op € 1.365,- ex. BTW.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 1 oktober 2020 - 13:00