Heeft u een agendabericht of vangbandje voor Fruitteelt? Lever deze dan tijdig aan via nfofruit.nl (onder kopje Agenda of Vangbandje). Vanaf het moment dat Fruitteelt naar de drukker gaat, duurt het bijna twee weken voordat het blad bij u op de mat ligt. Dat komt door de langere verzendtijd die PostNL tegenwoordig aanhoudt. Wilt u een Agendaberichtje of Vangbandje laten plaatsen in Fruitteelt? Houd dan rekening met deze termijn van bijna twee weken.

Heeft u een bijeenkomst gepland? Ons advies is om die meteen door te geven voor plaatsing in het blad, ook wanneer de bijeenkomst pas over twee maanden plaatsvindt. De bijeenkomst staat dan sowieso binnen twee werkdagen in de Agenda op nfofruit.nl. En de redactie houdt in het oog wanneer de bijeenkomst het best in Fruitteelt geplaatst kan worden (in de regel twee keer). 

Landelijke en kringbijeenkomsten worden doorgaans ook in de NFO-nieuwsbrief opgenomen. Regionale bijeenkomsten alleen op verzoek. Voor vragen over vermelding in de NFO-nieuwsbrief kunt u contact opnemen met de redactie via fruitteelt@nfofruit.nl.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 oktober 2023 - 16:55