Op 18 en 19 augustus 2022 vinden de open dagen van Proeftuin Randwijk plaats. De inschrijving voor de bedrijvenmarkt is nu geopend!

Na een aangepast programma voor de open dag op Proeftuin Randwijk vorig jaar vanwege corona, zullen de open dagen dit jaar plaatsvinden met een uitgebreid programma. Proeftuin Randwijk kijkt er naar uit om haar supporters, sponsoren, opdrachtgevers en sectorgenoten weer als vanouds te mogen ontvangen. Proeftuin Randwijk heeft afgelopen jaar niet stilgezeten en laat graag alle ontwikkelingen zien.

Proeftuin Randwijk verwacht 600 nationale en internationale bezoekers te verwelkomen. Naast het interessante programma is er ook dit jaar weer een ruim opgezette bedrijvenmarkt. Proeftuin Randwijk nodigt bedrijven die zich tijdens de open dagen willen presenteren van harte uit zich in te schrijven voor een stand op de bedrijvenmarkt tijdens de open dagen. Klik hier voor alle informatie over de mogelijkheden, voor de aanmeldlink en voor de bijbehorende kosten.

 

Praktische informatie open dagen

  • Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 uur
  • Rondleidingen van 14:00 uur tot 17:30 uur
  • Aansluitend is er gelegenheid om te eten op de bedrijvenmarkt
  • Van 18:30 uur tot 21:00 uur kunnen de bezoekers op eigen gelegenheid de bedrijvenmarkt en demo’s bezoeken.
  • De entree is voor supporters (telers die de Proeftuin steunen) en sponsoren gratis, degenen die nog geen verbinding hebben met de Proeftuin betalen 100 euro entree.

Voor vragen hebben kunt u contact opnemen met Nederlandse Fruittelers Organisatie. NFO is bereikbaar op 079 – 3681300 en via info@nfofruit.nl

Proeftuin Randwijk verwelkomt u graag tijdens de open dagen in augustus.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 mei 2022 - 16:53